Walaupun aku kat guangzhou gua tetap ada kat tepi lu bro

Walaupun aku kat guangzhou, gua tetap ada kat tepi lu bro.
tahniah lai, kau lah kawan aku susah senang, even perangai cam babi gak, tapi orang selalu cakap kita macam adik beradik.
Masa aku mula meniaga dulu kat Kuim, kau jela bagi pinjam motor kau untuk aku g mane mane.
Kalau makan ko tak habis, cam biasa la aku yang habiskan walaupun kau tengah makan, aku habiskan gak.
Nak maki macamana lagi pun aku tak tahu, semua carutan kat dunia ni aku dah pakai.
Sorry lai tak dapat datang, pilih Maldives or langkawi. Nanti bagitahu, aku belikan tiket untuk tahun 2020.
Dah kahwin solat jaga, kalau tak tahu baca alfatihah, kau google je jangan ikut syiah pulak.
Nanti gua belanja lu, Selamat Pengantin Baru.
hope anak kau nanti perangai macam Muhammad Shafiq.
Suka merajuk macam Muhammad Firdaus
Tenang macam Mohammad Morsit
Gagah tapi hati kecik macam Hafizi Musliman
Dan semestinya kedekut dan banyak duit macam aku. kahkah.
Moga di rahmati lai.

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注