Personal branding Dua tiga purnama hangat di kalangan business man memperkenalkan diri mereka atau bahasa kasar

Personal branding.
Dua tiga purnama hangat di kalangan business man memperkenalkan diri mereka, atau bahasa kasar.
Menjaja nama di persada dunia. Hehe
Suka atau tak, setuju atau tak. Sedar atau tidak sedar, di kala kita tak tahu personal branding pun.
Kalau kita selalu bermain alam fesbuk dan selalu update status.
Automatik hang hidupkan personal branding itu dengan sendirinya.
Kalau hang tak minat personal branding dan tak mahupun lakukannya, tetapi setiap hari hang update pasal sejarah.
Orang akan kenal hang sebagai peminat sejarah.
Begitulah dalam perkara perkara yang lain, kalau hang macam “babi” dalam fesbuk.
Hang akan di kenali sebagai orang yang macam “babi”. (Maafkanku jika kasar)
Thats how the moment you dont realize, and effect to your personal life. (Maafkan takde english education).
Begitulah seterusnya.
Aku juga tak buat personal branding, tapi automatik bila setiap hari aku update moment lahanat dan bangsat.
Orang kenal aku sebagai yang macam lahanat.
Jadi, ikut hang la. sekadar ideologi dari budak hingusan.
Because, no rules in personal branding.

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注