Setiap tahun azam aku adalah untuk berhenti main cc

Setiap tahun azam aku adalah untuk berhenti main cc.
Hinggalah titik terakhir aku totally stop masuk Plkn, then sambung belajar.
7tahun berkecimpung dalam bidang, boleh di katakan kalau aku main cc, ada fans kat belakang tengok aku main. Huhu. legend kan ?
Berpuluh ribu habis kat game ni dari darjah 5 sampai lah spm. esok spm pun aku tak tahu paper ape hahahahah.
Sejak sambung study smpai skrg hati aku dah tawar utk main game lagi ?
Zaman dah berubah, nasib aku dah habiskan kemanisan main game ni masa muda dulu.
Kalau tak tengah lepak main henpon, pala bana dia la. puih.
Cc budak2 hustle yang main ML. puih lepak main enpon

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注