Selamat petang sahabat chik iyma Dengan kesempatan ini chik iyma nak tanye siapa ade kakak

Selamat petang sahabat chik iyma.
Dengan kesempatan ini chik iyma nak tanye, siapa ade kakak?? dan ape keistimewaan kakak korg??
Ceritakan dan mention name kakak korg tu dengan bangga nye!!
::chik iyma ade seorg kakak yg sgt suke support dan bantu chik iyma dr kecil sehingga dah kawen..Walaupun mase kecil tu suke gaduh2 manje..?? so chik iyma berbangga dengan beliau. Beliau adelah pengganti ummi chik iyma walaupun ummi kami masih ade.Bila susah die akan muncul,susah tu tak kire la dari susah hati ke,susah takde duit ke,susah takde semangat ke. Semua beliau akan bantu.. So chik iyma berbangga ade kakak seperti beliau,bukan chik iyma jer yg bangga tp abg2 chik iyma dan adik chik iyma sangat berbangga dengan beliau::
Korang pulak macam mane??
Tq my sis Rabiatul Adawiyah Zabidi ? U
#adikberadik #kakakadik #chikiyma #iymazuhrieah #sharingiscaring
#terimakasihAllahbagikakaksepertidia

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注